Compact Habit amplia el Document d’Idoneïtat Europeu per al seu sistema de construcció modular

jul. 19, 2013 No Comments by

La resistència al foc és una de les millores introduïdes al sistema eMii que els tècnics de Compact Habit aconsegueixen perfeccionar. D’altra banda, l’empresa ha definit una nova fórmula d’unió dels mòduls que simplifica l’execució en obra.

L’evolució del sistema constructiu ha permès obtenir una ampliació de l’acreditació del Document d’Idoneïtat Europeu (DITE), un important aval de qualitat per a la innovadora empresa constructora catalana que en els darrers anys ha rebut molts reconeixements. El DITE l’elabora l’Institut de Tecnologia dela Construccióde Catalunya (ITeC), organisme autoritzat a nivell europeu i membre de l’EOTA (European Organization for Technical Approval).

 

Sobre els sistema eMii i Compact Habit

El sistema eMii està basat en la fabricació de mòduls de formigó habitables i totalment acabats i equipats a fàbrica que, després de ser transportats, s’apilen i es connectenal solar dedestí. Permet la construcció de qualsevol edifici que pugui ser projectat a partir d’una unitat repetible; habitatges plurifamiliars, residències, complexos de vacances, oficines, hospitals o escoles. Fins ara, amb aquest sistema s’han edificat  pisos per a estudiants a Girona, Manresa i Sant Cugat; habitatges per a joves a Banyoles; consultoris a l’hospital de Girona; un sociosanitari a Reus i un complex d’apartaments de vacances a Cambrils. Actualment es treballa amb la construcció d’un complex d’habitatges universitaris a Pau,al sud deFrança.

Compact Habit, creada per Constructora d’Aro i participada per l’empresa pública Avançsa, va rebre el 2007 un dels premis a la innovació de Construmat i ha estat reconeguda, entre d’altres, amb els guardons Fem Indústria 2010 que concedeixenla Fundació EduardSoler i el Col·legi i Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya; Catalunya Construcció2010 ala innovació, del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona i el 2012, el premi Novabuild a la innovació en construcció i aquest 2013, una menció als premis que atorga la fira Construmat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet