El sopar concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig tindrà un menú especial de maridatge

jul. 17, 2013 No Comments by

Els comensals que assisteixin al sopar concert amb l’Orfeó Manresà que tindrà lloc dijous vinent al bell mig del Passeig de Manresa podran gaudir d’un menú degustació pensat especialment per a l’ocasió. Com a entrant, hi haurà pernil ibèric amb pa de coca i terrina de salmó amb reducció de te verd i caviar. De primer, nyoquis de parmesà amb xips de poma i consomé de vedella i carpaccio de gambes amb risotto de marisc. De segon, filet de vedella amb reducció de Porto i niu de porros amb minestra de fruites i medalló de lluç farcit amb pastanagues baby. I per postres, copa d’illes flotants amb sucre caramel·lizat. Tots els plats es maridaran amb la cervesa Inedit de Damm, una creació per acompanyar plats d’alta gastronomia que porta el segell de Ferran Adrià.

La d’enguany és la quarta edició del sopar-concert amb l’Orfeó Manresà, una proposta que s’emmarca en la campanya Quin Passeig! i que uneix música i gastronomia en un entorn emblemàtic com és el Passeig. Les inscripcions per a l’esdeveniment, que es farà el dijous 25 de juliol a 2/4 de 10 del vespre, poden fer-se al telèfon 93 876 91 61 o a l’adreça de correu electrònic info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet