Els més petits ja gaudeixen dels contes al Passeig

jul. 15, 2013 No Comments by

Els més petits de la casa ja han estrenat la nova activitat que proposa Quin Passeig! per aquest estiu. Es tracta de “L’hora del conte” que té lloc tots els dimarts de juliol a la terrassa del bar Plaça i que consisteix en un taller de contes i de manualitats en què els nens, a més d’escoltar històries, elaboren diferents materials que hi estan relacionats. Les dues sessions que s’han fet fins al moment han tingut molt bona acollida i ja estan obertes les inscripcions per a la propera, que tindrà lloc demà dimarts 16 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda, i que es dedicarà als contes per fer riure. Per inscriure’s cal trucar al 93 876 91 61 o bé enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com. El preu de l’activitat és de 3 euros, que inclou el taller i un gelat.

Últim Petit Xef de la temporada

Després de dues sessions d’aquest popular taller de cuina per a infants, el Petit Xef s’acomiadarà per aquest estiu el proper dimecres 24 de juliol, amb un taller dedicat a les broquetes de fruita. L’activitat començarà a les 6 de la tarda i les inscripcions són obertes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet