Consell Comarcal del Bages i ADF col·laboren en un projecte de sensibilització a les escoles sobre incendis forestals

jul. 11, 2013 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la Federació d’ADF del Bages, la Cooperativa de Productes Forestals de la Catalunya Central i la Fundació d’Ecologia del Foc i Gestió d’Incendis Pau Costa Alcubierre, per tal de treballar plegats en activitats i programes de formació i sensibilització en matèria d’incendis forestals.

Concretament, les parts signants col·laboraran en el desenvolupament del projecte MEFITU (El bosc mediterrani, el foc i tu), un programa formatiu i de sensibilització ambiental de la Fundació centrat en la bona gestió dels boscos i la seva incidència en els incendis forestals dirigit a escolars de primària i secundària.

El Consell Comarcal es compromet, entre d’altres coses, a posar a disposició les seves instal·lacions i els seus professionals per tal de poder realitzar conferències, cursos, xerrades i altres activitats i a donar a conèixer el projecte MEFITU entre la comunitat educativa de la comarca.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet