El dijous 25 de juliol torna una nova edició del sopar-concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig

jul. 10, 2013 No Comments by

Una imatge del sopar-concert de l’any passat

El Passeig de Manresa acollirà el proper 25 de juliol una nova edició del ja tradicional concert amb l’Orfeó Manresà, un acte que uneix música i gastronomia en un entorn emblemàtic i estiuenc com és el Passeig. La convocatòria d’enguany espera repetir l’èxit de les edicions anteriors, en què més d’un centenar de persones han pogut gaudir d’un sopar creat especialment per a l’ocasió i acompanyat per la música coral de l’Orfeó Manresà. Els plats, com ja s’ha fet els darrers anys, es maridaran amb la cervesa Inedit, una creació de Damm que porta el segell de Ferran Adrià.

El sopar-concert tindrà lloc al restaurant Passeig a 2/4 de 10 del vespre i té un preu de 30 euros. Per reservar plaça cal trucar al telèfon 93 876 91 61 o bé enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet