Una vintena de nens fan els seus primers passos a la cuina de la mà dels tallers del Petit Xef

juny 27, 2013 No Comments by

El xef Xavier Vargas ajuda un dels participants

El Petit Xef ja ha tornat al Passeig per fer descobrir als més petits de la casa alguns dels secrets de la cuina. La primera sessió va tenir lloc ahir dimecres i hi van participar una vintena de nens i nenes. En aquesta ocasió, el xef Xavier Vargas, que és qui s’encarrega de conduir els tallers aquest any, va ensenyar-los a fer magdalenes i decorar-les. Tots ells van passar una bona estona manipulant i experimentant amb els ingredients i van poder endur-se a casa les seves pròpies elaboracions.

Els tallers es repetiran els dies 10 i 24 de juliol a les 6 de la tarda, sempre a la terrassa del bar Plaça. El dia 10 de juliol la sessió es dedicarà a la decoració de cupcakes, mentre que el dia 24 els participants aprendran a fer broquetes de fruita. Les inscripcions per tots dos tallers són obertes i es poden fer per telèfon al 93 876 91 61 o bé a l’adreça de correu electrònic info@quinpasseig.com. Cada taller té un preu de 5 euros que inclou la gorra de xef,  el berenar dels nens i un obsequi i altres sorpreses per als participants.

Els tallers es realitzen en grups reduïts i són una bona oportunitat per a què els més petits s’introdueixin en el món de la cuina d’una manera amena i divertida, aprenent coses sobre els ingredients i els processos d’elaboració i descobrint la importància de mantenir una alimentació saludable. Mentre dura el taller, els pares i mares poden gaudir de les terrasses del Passeig.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet