L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet tornarà a licitar les obres de la futura Biblioteca

juny 27, 2013 No Comments by

Imatge virtual de l’equipament

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha desencallat el conflicte que impedia executar les obres de construcció de la futura Biblioteca a la plaça Clavé. El consistori ha acceptat la sol·licitud de resolució contractual per mutu acord que ha presentat l’empresa Excover a través de la qual renuncia a les obres i als 90.000 euros que demanava per continuar el projecte. Amb aquest acord l’Ajuntament i Excover signen el tancament de l’obra i a partir d’ara el consistori podrà tornar a licitar els treballs que resten pendents i adjudicar-les a una altra empresa constructora. La voluntat de l’equip de Govern és que passat l’estiu es puguin reprendre les obres per fer realitat l’equipament. El consistori donarà llum verda a la resolució presentada per l’empresa Excover en un ple extraordinari convocat aquest dijous a la nit.

El projecte de la Biblioteca

Les obres per construir el futur equipament de la Biblioteca a la plaça Clavé van començar el juny de l’any passat i es van aturar el mes de novembre. El termini d’execució havia de ser de quinze mesos i l’obra hauria d’haver finalitzat el setembre. El projecte de l’Ajuntament inclou la construcció de la nova Biblioteca, un auditori, una sala polivalent i una sala d’exposicions.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet