Una delegació búlgara visita el Parc Ambiental de Bufalvent

juny 26, 2013 No Comments by

Una delegació búlgara de la municipalitat de Maritsa ha visitat aquest matí el Parc Ambiental de Bufalvent en el marc d’una visita d’intercanvi d’experiències i formació que estan realitzant amb l’Ajuntament de Navàs

El grup ha arribat de bon matí al Parc Ambiental on el gerent, Ricard Jorba, els ha explicat què és i com funciona el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i els ha passat un vídeo de presentació. Seguidament la delegació, formada per una quinzena de persones, han visitat el Parc Ambiental amb un microbús. Han pogut veure de prop el dipòsit controlat de residus, la planta de transferència, la planta de lixiviats, el camp solar i la planta de compostatge.

La visita ha continuat a la deixalleria de Manresa i després han pogut veure l’espectacular vol del falcó al Parc Ambiental amb les incomparables vistes de la muntanya de Montserrat al fons. El grup s’ha acomiadat signant el llibre d’honor.

La municipalitat de Maritsa és un ens administratiu i polític que agrupa dinou municipis búlgars.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet