Un grup de periodistes alemanys visita Cardona, per fer un tast del Bages i del Geoparc

juny 23, 2013 No Comments by

Foto de grup amb els periodistes

El Consell Comarcal del Bages ha col·laborat amb la Diputació per Barcelona a l’hora d’organitzar un seguit de visites de periodistes estrangers perquè coneguin diferents punts de la Catalunya interior i en facin difusió als seus països. Aquesta setmana, un grup d’alemanys és a Cardona on visita el Castell amb la seva excepcional col·legiata i les espectaculars Mines de sal, després d’haver dormit al Parador. Un tastet de la diversitat que pot oferir el Bages i el Geoparc de la Catalunya Central. Els dies passats han visitat el Delta del Llobregat, Sitges, el Montseny, Osona i el Berguedà.

El Consell Comarcal ha col·laborat amb la Diputació proposant els llocs a visitar i posant-se en contacte amb els establiments que han d’acollir els periodistes per garantir, entre d’altres aspectes, que no hi hagi cap problema lingüístic per atendre’ls. Fa uns dies ja es va rebre un grup de periodistes nòrdics i un altre de francesos.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet