La presidenta del Consell Comarcal es reuneix amb el delegat de Catalunya a la Unió Europea

juny 22, 2013 No Comments by

Xavier Codina, Pere Puig i Adriana Delgado.

El delegat del govern de Catalunya a la Unió Europea, Pere Puig, s’ha posat a disposició del Consell Comarcal del Bages i el teixit empresarial de la comarca per fer-los arribar tota la informació sobre subvencions o recursos europeus que podrien donar resposta a les necessitats del territori. Aquest era el principal objectiu de la reunió d’aquest matí en la qual ha participat una delegació del Consell Comarcal, encapçalada per la seva presidenta, Adriana Delgado, que estava acompanyada pel conseller comarcal Xavier Codina. Per part de la Unió Europea hi ha participat  Pere Puig i Anglada, delegat del Govern davant la UE, la directora de l’oficina d’Acció a la UE, els tècnics responsables d’Afers Institucionals, Energia i Medi Ambient de la delegació del Govern davant la UE, i la tècnica de Projectes Europeus de la unitat d’Innovació d’Acció.

Delgado s’ha mostrat satisfeta amb la trobada en què ha pogut explicar com treballa el Consell en àmbits com turisme, aigua, eficiència energètica, millora de la competitivitat de les empreses, etc, per tal que la Unió Europea pugui valorar quins recursos o ajuts podrien estar disponibles per al Bages per continuar avançant en aquests projectes.

La trobada d’aquest matí s’ha dut a terme en el marc d’un viatge de dos dies a Brussel·les on s’ha desplaçat la delegació bagenca per participar a la primera assemblea de Netwerc H2O, una xarxa europea de l’aigua de la qual el Consell Comarcal és membre fundador. Ahir, Adriana Delgado va participar en aquesta assemblea com a representant d’un territori format principalment per petits municipis per explicar com es treballa en la gestió de l’aigua i posar exemples d’algunes bones pràctiques que s’estan aplicant al territori.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet