Una cinquantena de persones participen a la segona xerrada del cicle Clínica Oberta

juny 21, 2013 No Comments by

La segona xerrada del cicle ha estat tot un èxit

La sala de reunions de la Clínica Sant Josep s’ha omplert aquest dijous a la tarda per escoltar la xerrada de Carme Comellas, metgessa de l’esport, sobre les ajudes ergogèniques en l’alimentació dels esportistes, o sigui, la suplementació de vitamines i minerals. El tema d’aquesta segona xerrada, del cicle “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”, ha generat molt interès per part dels participants que han estat molt actius a l’hora d’intervenir i fer preguntes a la ponent.

La xerrada anava destinada a totes aquelles persones que fan esport habitualment a qui Comellas ha explicat que practicant esport i fent una dieta correcta, hi ha petites coses que poden ajudar a millorar una marca personal. També ha comentat que els esportistes tenen més necessitats proteiques i que cal programar les ajudes ergogèniques segons el tipus d’esport, el programa de competició, l’edat i les hores d’entrenament setmanal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet