Nostrum ha obert al centre de Mataró

juny 21, 2013 No Comments by

Imatge del nou establiment de Nostrum, a Mataró

Enmig d’una gran expectació, aquest dijous ha obert portes el primer establiment de Nostrum a Mataró, ubicatal centre dela ciutat, al carrer Carreró, 25,al costat del’Ajuntament.  El perfil dels establiments Nostrum de menjar per emportar-se és idoni per fomentar l’autoocupació donat que l’expansió que porta a terme aquesta empresa catalana és en format de franquícia. Entre el mes de maig i juny, Nostrum haurà aconseguit inaugurar una dotzena de locals, tots amb la fórmula dels plats a 1, 2 i 3 euros.

La majoria dels plats es basen en components propis de la dieta mediterrània i destaquen per la seva qualitat i elaborats majoritàriament amb productes de proximitat.

A Catalunya, en les darreres setmanes s’han obert locals de Nostrum a Vilanova i la Geltrú, Vic, Manresa i a Barcelona –Eixample-. En d’altres comunitats, hi ha nous establiments a Madrid, Valladolid i Santiago de Compostela.

 

Sobre Nostrum

Nostrum va néixer l’any 1998 i té actualment prop de 60 botigues a tot Espanya, ubicades a Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó. És líder a Espanya en el sector de l’Home Meal Replacement, o menjar casolà de substitució. I és que tots els seus plats es cuinen seguint receptes tradicionals i, en la mesura del possible, amb productes de proximitat. L’estratègia d’implantació de l’empresa, mitjançant el sistema de franquícies, se centra en grans i mitjanes ciutats. En aquests moments es pot accedir a una franquícia Nostrum per uns 50.000 euros, el que el converteix en una excel · lent alternativa per a emprenedors que busquen crear un negoci per a l’autoocupació.

L’aposta de Nostrum pel model low cost ha permès doblar el nombre de nous clients. El producte que ofereixen els punts de servei Nostrum està pensat tant per a tot de clients, inclòs el familiar, ja que els preus dels plats competeixen directament amb els de la cistella de la compra de les famílies. A més de portar els plats a casa, el client pot també escalfar i menjar en el mateix establiment,  ja que tots disposen d’espai acondicionat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet