El Campus Gospel de Rajadell se centra enguany en el gospel nord-americà i en el protagonisme dels campusins

juny 18, 2013 No Comments by

El Campus Gospel Rajadell és una proposta innovadora i un punt de referència per als amants de la música Gospel. Una estada de tres dies, del 5 al 7 de juliol, on tot gira al voltant del gospel, amb tallers i concerts. Al campus s’hi pot participar com a “campusí” i experimentar i compartir les activitats i els tallers proposats per aprofundir en el món del gospel, o es pot assistir als concerts, oberts al públic, que es fan cada vespre a la plaça del poble, centre neuràlgic de tot el campus. Aquest any, com a novetat, l’actuació de cloenda del diumenge anirà a càrrec dels propis participants al campus, sota la direcció dels nord-americans James Vaughn i el Pastor Keith Moncrief, integrants del Renburn Music Group, que formen part de l’organització internacional GTM Ministries dedicada a estendre la música gospel arreu del planeta i que participaran al Campus durant els 3 dies.

Els bagencs Esclat Gospel Singers i l’Ajuntament del petit poble de Rajadell tornen a fer realitat, per novè any, el Campus Gospel Rajadell, una cita anual ineludible per als amants de la música que hi poden trobar, per una banda, un festival de música gospel obert a tothom –amb 3 concerts- i, per altra banda, la possibilitat de participar-hi com a campusins, allotjant-se al mateix poble i assistint a tallers d’aprenentatge sobre aquest estil musical. Enguany, els tallers els serviran per practicar el repertori que oferiran al concert de cloenda, diumenge a les 7 de la tarda. Durant tres dies, el poble canvia i la població es multiplica.

Tres concerts en un entorn idíl·lic i a preu molt assequible

El campus Gospel Rajadell 2013 començarà el dijous 4 de juliol amb un sopar per a tots els participants que ja hagin arribat, però el tret de sortida oficial serà el divendres, quan ja començaran els tallers, tant en horari de matí com de tarda, cadascun d’ells d’unes 3 hores de durada. Els concerts, a la plaça de l’Esglèsia del poble, seran divendres i dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda.

  • Divendres: Esclat Gospel Singers, bagencs i organitzadors del Campus
  • Dissabte: Renburn Music Group, nord-americans
  • Diumenge: Gran Cor del Campus, dirigit per James Vaughn i el Pastor Keith Moncrief

Les entrades es podran comprar a la guixeta el mateix dia del concert, a un preu de 10 euros. També es podrà adquirir un abonament pels tres concerts a un preu de 25 euros.

Els campusins

Per participar com a campusí no es demanen estudis mínims a nivell musical encara que és aconsellable tenir uns coneixements bàsics per l’aprofitament dels tallers. L’edat mínima és de 18 anys i cal inscriure’s a través del web www.esclatgospelsingers.com. En aquests moments ja hi ha una cinquantena de campusins inscrits i s’espera arribar al centenar. En les edicions anteriors han arribat campusins d’indrets tan diversos com les illes Balears o Canàries o França.

Algunes de les veus del Campus

Els nord-americans James Vaughn i el Pastor Keith Moncrief, integrants del Renburn Music Group, impartiran els tallers del Campus que serviran per posar a punt el gran concert final a càrrec del Gran Cor del Campus. Estaran acompanyats per Henry L. Biggs i Lady Kim Lankford.

Keith Moncrief va néixer amb unes capacitats musicals prodigioses i va exercir el seu talent des de ben petit al cor de diverses congregacions de Pittsburgh. És un prolífic compositor, arrangista, productor i professor i ha viatjat amb la seva música arreu d’Europa i Àfrica convençut que li ha estat donat el do de la seva veu per portar el gospel arreu del món.

James Vaughn és un exitós escriptor, productor i vocalista. Va començar a cantar al cor de la seva església, a Pensilvània, quan tenia 8 anys i a tocar el piano per als oficis quan tenia 14 anys.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet