Els CAP d’Igualada lliuren els premis del III Concurs Fotogràfic de la Setmana Sense Fum

juny 17, 2013 No Comments by

Els tres guanyadors del concurs

El CAP Igualada Urbà i el CAP Nord han fet lliurament dels premis del Concurs Fotogràfic de la Setmana Sense Fum i el Dia Mundial del Tabac, que aquest any ha arribat a la tercera edició. El Concurs està obert a tots els alumnes d’ensenyament secundari obligatori (ESO) dels centres educatius d’Igualada i vol fer reflexionar els joves sobre els efectes que té el tabac en la seva salut i en la dels altres. Roger Muñarch de l’Escola Maristes d’Igualada, Aleix Abadal de l’Escola Anoia, i Cristina Roca de l’IES Pere Vives han estat els guanyadors del primer, segon i tercer premi del Concurs d’enguany.

El Concurs s’ha desenvolupat a través del Facebook de Salut i escola Igualada, pàgina a la qual els alumnes han fet arribar les seves fotos per tal que tots els usuaris poguessin votar-les. L’organització del Concurs ha anat a càrrec del CAP Igualada Urbà i el CAP Nord, amb el suport de les infermeres del Programa salut i escola i de diverses empreses de la ciutat que han col·laborat en els premis.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament d’Igualada, amb la participació del regidor de Sanitat del municipi, Fermí Capdevila, que va fer entrega del primer premi, consistent en una tauleta tàctil per gentilesa de l’Ajuntament d’Igualada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet