Ramon Cases és el guanyador del Concurs de Narrativa Gastronòmica

juny 14, 2013 No Comments by

Foto de família dels guanyadors del concurs

La setena edició del Concurs de Narrativa Gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa ha proclamat guanyador el relat “Natura morta”, de Ramon Cases, un text sobre la vellesa i una promesa de joventut. A més d’aquest premi, el jurat ha concedit tres accèssits, a “Can Brull”, escrit per Jordi Masó; “Un dia abans”, de Jordi Barris; i “Els records s’han de batre, com els ous”, de Xavier Giol. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dimecres al vespre a a la terrassa del restaurant Passeig, i van comptar amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; de Delfina Corzán, representant d’Omnium Cultural, entitat que col·labora en l’organització del concurs; i Diego Sánchez, gerent de Diesa Restauració.

L’edició d’enguany del Concurs de Narrativa Gastronòmica ha destacat per l’alta participació, amb prop de 50 relats rebuts, i pel fet d’haver traspassat les fronteres de la comarca del Bages. Així, hi ha hagut participants d’arreu de Catalunya i, entre els premiats, n’hi ha un de Girona i un altre deLa Rocadel Vallès.

El Concurs de Narrativa Gastronòmica es troba plenament consolidat i s’ha convertit en una cita indispensable per a tots els amants de l’escriptura i també de la gastronomia. Els relats seleccionats enguany són d’estils i temàtiques molt diferents però tots ells tenen en comú els elements relacionats amb la cuina i l’alimentació. Els textos premiats es publicaran en els propers dies al web i al Facebook de Menjar i Beure a Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet