Quin Passeig dóna el tret de sortida a les activitats infantils amb una gran festa aquesta tarda al Plaça

juny 14, 2013 No Comments by

La Revetlladel Joanet, que tindrà lloc avui divendres, 14 de juny, a les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça, marcarà l’inici de les activitats infantils per aquest estiu organitzades per Quin Passeig. La festa és oberta a tothom i acollirà el lliurament de premis del concurs de dibuix de Quin Passeig i Regió7. Hi haurà animació infantil i berenar per a tots els participants.

A partir de les properes setmanes, i coincidint amb les vacances escolars, Quin Passeig començarà a programar les activitats infantils habituals en aquesta època de l’any, i que enguany es concentraran a la terrassa del bar Plaça. Com a novetat per aquest any, els nens podran aprendre a fer teatre de la mà del grup Petit Espantall. Tots els dimarts de juliol, es farà una hora del conte que es combinarà amb la realització de manualitats relacionades amb el conte. Els dimarts d’agost serà el torn dels tallers de teatre en què els participants prepararan una obra que representaran la setmana següent.

Torna el Petit Xef

Els tallers de cuina per a nens del Petit Xef tornaran també aquest any al Passeig, amb noves propostes, entre les quals hi haurà la decoració de cupcakes o l’elaboració de cookies i magdalenes. La primera sessió del Petit Xef es farà el dimecres 26 de juny.
CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet