El Consell Comarcal promociona els polígons del Bages al SIL, el saló logístic de referència

juny 14, 2013 No Comments by

Els polígons del Bages i les oportunitats empresarials que brinda la comarca seran presents al Saló Internacional de la Logística SIL de Barcelona entre el 18 i el 20 de juny, en un espai que la Diputació de Barcelona cedeix al Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa. A l’estand hi haurà material promocional de polígons i empreses de Manresa i diversos municipis del Bages, on hi ha més de 250 hectàrees disponibles de sòl industrial per ocupar.

També es donarà a conèixer l’oferta de sòl i sostre industrial del Bages a través del web de polígons del Bages, un espai permanentment actualitzat que és una eina indispensable per a la comercialització de sòl industrial a la comarca, ja que recull l’estat de tots els polígons, disponibilitat de sòl, ofertes, demandes, etc. A més, a l’estand es podrà visualitzar l’audiovisual del projecte Invest in Bages que mostra els punts forts de la comarca a l’hora de presentar-se com a territori d’oportunitats industrials; així com el vídeo promocional de Bufalvent.

El Consell Comarcal obre la porta a col•laborar amb les empreses del Bages que duguin a terme projectes innovadors en l’àmbit de la logística per tal que puguin ser presents al Saló SIL mostrant les seves experiències.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet