Aquest dissabte finalitza la vuitena edició del congrés d’auxiliars d’infermeria amb una jornada presencial

juny 06, 2013 No Comments by

Aquest dissabte, 8 de juny, la vuitena edició del Congrés d’Auxiliars d’Infermeria/TCAE d’Althaia arribarà a la seva fi amb la celebració d’una jornada a l’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa. Per primera vegada, el gruix del congrés s’ha fet en format on-line a través d’una plataforma de formació. L’objectiu era contribuir en el desenvolupament de les relacions interpersonals, dels recursos, de les tècniques i de les estratègies d’aquest col·lectiu professional.

La jornada de dissabte arrencarà a les 9 del matí amb la inauguració que anirà a càrrec de Josep M. Sala, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa i regidor d’hisenda i governació, Dolors Llorens, directora d’infermeria d’Althaia, i Manel Guitart, president del Comitè organitzador del congrés.

Dividits segons els temes, es presentaran els 14 treballs finalistes del congrés que la vuitantena de congressistes han pogut conèixer, comentar i compartir a través de la plataforma on-line. Ells han estat els que, a través de les seves votacions, han escollit als millors de cada categoria que ara optaran al premi, que s’entregarà al final del dia. En aquest cas, serà el Comitè científic del congrés qui escollirà el guanyador.

Durant aquest dissabte també es comptarà amb la participació del Germà Miguel Martín, de la Fundació Instituto San José de Madrid –centre de l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu- que farà la conferència “La humanización como lugar de encuentro en el mundo de la salud”.

L’aposta per transformar la part més important del congrés en on-line va néixer de la voluntat del comitè organitzador d’adaptar-se a l’actual realitat social i econòmica. I és que el format on-line ha permès obrir l’accés als professionals amb un sistema i un preu molt assumible. Aquest canvi innovador també ha estat una aposta perquè les noves tecnologies ajudin a promoure l’intercanvi de coneixements i experiències.

Tots els detalls de com ha funcionat el congrés es poden consultar al web d’Althaia www.althaia.cat. També es pot seguir l’actualitat, dia a dia, a través del Twitter del Congrés: twitter.com/VIII_Auxiliares. De fet, dissabte es farà una retransmissió en directe de la jornada via Twitter que es podrà seguir a través del hashtag #CongresoAuxiliares

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet