Un centenar d’empreses s’interessen per conèixer la nova normativa que regula els pagaments internacionals

juny 05, 2013 No Comments by

La jornada d’aquest matí a la Cambra de Manresa

Un centenar d’empreses han participat aquest matí ala Cambraen una jornada sobre la nova normativa que regularà, a partir d’ara, els pagaments internacionals. La sessió ha servit per resoldre dubtes i explicar com s’ha de fer el procés de transició de l’actual sistema al nou sistema SEPA, o Zona Única de Pagaments en Euros. El canvi de regulació afecta totes les empreses amb activitat dins dela Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa i Mònaco.

La zona única de pagaments europea SEPA obre encara més el procés d’internacionalització de les empreses en modificar i uniformitzar l’operativa bancària europea. Si sumem els canvis geopolítics i la digitalització de tota l’operativa empresarial és absolutament necessari que les empreses es plantegin l’opció de la internacionalització. Les Cambres de Comerç catalanes ofereixen conjuntament serveis d’iIniciació a l’exportació, obertura de nous mercats i estratègia digital internacional per a les empreses.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet