Segona edició del concurs “Benvinguda a l’estiu”, organitzat per Diesa Restauració i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat

juny 05, 2013 No Comments by

A partir d’aquesta setmana ja es poden recollir les butlletes de participació al concurs “Benvinguda a l’estiu!” que Diesa Restauració i el CNL Montserrat han organitzat per segon any consecutiu amb la finalitat de difondre llengua i cultura, aquest any dedicat a les fruites i les hortalisses d’estiu que es conreen a Catalunya.

L’activitat consisteix a trobar en una sopa de lletres el nom de 15 fruites i hortalisses de conreu català que es poden trobar a l’estiu. És, en certa manera, un repàs de cultura sobre la varietat de fruites i hortalisses que a l’estiu podem consumir acabades de collir, i també un repàs d’ortografia ja que se n’ha d’escriure el nom de la forma correcta.

Les butlletes per participar en el concurs es poden recollir en els establiments de Diesa i també es poden descarregar des del web del CNL http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat, des del web del Menjar i Beure a Manresa http://www.menjaribeure.net/concursos.html, o a través del Facebook del SLC de Manresa o de menjaribeure Manresa.

Un cop emplenades, s’han de portar al restaurant Passeig de Manresa o enviar les respostes per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net fins el dia 30 de juny. Se sortejaran tres menús per a dues persones entre les butlletes encertades, i el dia 4 de juliol, a la una del migdia, es durà a terme el lliurament dels premis al restaurant Passeig.

Diesa restauració i el CNL Montserrat han col·laborat estretament durant més de deu anys per promoure el coneixement i l’ús del català en el sector de la restauració. L’any passat van signar un acord de col·laboració per dur a terme activitats de promoció de l’ús del català, que enguany han renovat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet