Les visites de periodistes turístics continuen al Bages amb un grup d’informadors francesos

juny 04, 2013 No Comments by

Les visites de periodistes europeus especialitzats en turisme han continuat aquest cap de setmana a la comarca del Bages amb un grup d’informadors francesos que han conegut la finca de “Les Comes” i Cardona. Aquesta experiència és organitzada des de la Diputació de Barcelona com a part d’uns viatges de descoberta del territori amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i la natura de la província de Barcelona. El Consell Comarcal del Bages dóna suport a la Diputació en la preparació de les rutes i les visites al territori i posa especial èmfasi en el Geoparc de la Catalunya Central.

A “Les Comes” els periodistes van gaudir de les activitats de turisme actiu fent rutes en quads i 4×4, tirolina, etc. El grup també va ser a Cardona on es van quedar a dormir al Parador de Turisme i van poder conèixer el patrimoni històric i natural del municipi. Durant les properes setmanes està previst que arribi un nou grup de periodistes, en aquest cas procedents d’Alemanya.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet