La patronal Acellec atorga trenta beques de colònies d’estiu a escolars necessitats

juny 04, 2013 No Comments by

Cinc empreses adscrites a l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC) faran possible que un total de trenta escolars catalans de famílies amb pocs recursos puguin gaudir d’unes colònies d’estiu en cases molt conegudes pels seus projectes pedagògics i lúdics. L’elecció dels escolars que es beneficiaran d’aquesta acció de responsabilitat social corporativa anirà a càrrec dels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Girona, Sant Pere de Ribes i del Consell Comarcal de les Garrigues.

Les empreses que s’han involucrat en aquesta iniciativa són Alba Serveis, Rosa dels Vents, English Summer, Lleure 2000 i Eix Estels. Les cases de colònies estan ubicades en entorns naturals d’interès amb unes propostes lúdiques i pedagògiques molt variades. Entre els àmbits temàtics hi ha els campaments d’anglès, així com colònies nàutiques i d’aventura.

Les administracions implicades aplicaran criteris objectius en l’elecció dels beneficiaris, entre els quals de caràcter acadèmic, a banda dels socials i econòmics. El valor aproximat de les beques que paguen íntegrament les cinc empreses, sense aportació pública, és d’uns 12.000 euros.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet