Els dinosaures, protagonistes de la recta final de la Setmana dels Geoparcs Europeus

juny 04, 2013 No Comments by

La Setmana dels Geoparcs Europeus s’acaba aquest diumenge al Bages després que durant els darrers dies s’hagi donat a conèixer el patrimoni geològic i miner del territori a través de diferents iniciatives. Fins ara, prop de 200 persones han gaudit amb les activitats programades per primera vegada en diferents espais del Geoparc de la Catalunya Central que des del mes de setembre és membre de la Xarxa de Geoparcs Europeus avalada per la UNESCO. La majoria d’activitats han estat conferències i xerrades divulgatives i sortides guiades per conèixer en primera persona els atractius del Geoparc.

Actes fins dissabte

La primera activitat serà divendres amb una conferència titulada “Reconstruint l’ambient dels darrers dinosaures Pirinencs”. Dissabte s’ha programat una sortida guiada en bicicleta a càrrec dels col·laboradors del Geoparc amb el suport de l’empresa manresana Mbici. Finalment també el mateix dissabte el Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià inaugurarà el mòdul tàctil de paleontologia per a invidents que inclourà una demostració de foc i talla de sílex al mateix museu. A més, fins el mateix dissabte el Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona ofereix un 25% de descompte en l’entrada presentant el fullet o el programa que es pot descarregar a la pàgina web www.geoparc.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet