Nova inversió de 25.000 euros a la zona esportiva de La Rosaleda de Sant Fruitós de Bages

juny 02, 2013 No Comments by

Imatge de la zona esportiva

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages invertirà de nou aquest any 25.000 euros al barri de La Rosaleda, a l’espai de la zona esportiva. L’any passat ja es va destinar la mateixa xifra per adequar els accessos cap aquest indret situat entre El Grau i les cases del carrer Lledoner.

Aquesta segona fase de la inversió preveu la realització d’una barrera natural amb terra i arbrat entre la part posterior de les cases i l’espai de pistes esportives, i l’explanació i formació amb sauló d’una pista per a jugar al futbol i al basquet per als nois i noies del barri.

L’objectiu és poder deixar la zona en condicions per a ser usada per a l’esbarjo i facilitar l’ambient adequat al parc infantil i, a la vegada, que els joves tinguin un espai per poder jugar a pilota.

Les obres ja han estat adjudicades i es preveu que estigui realitzades abans de les vacances d’estiu.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet