Un centenar d’inscrits a la dotzena Jornada de Formació del Gremi que se celebra dilluns

maig 24, 2013 No Comments by

L’organització de la Jornada de Formació del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages compta amb un centenar d’inscrits quan resten tres dies per a la celebració de l’esdeveniment. L’edició d’aquest 2013 es perfila com una de les més participades. Les sessions tindran lloc a Sant Benet de Bages dilluns al matí i volen donar les claus per gestionar la situació actual, trobar noves oportunitats en el sector del turisme gastronòmic i estalviar costos. La jornada “La gestió de la incertesa” és tot un referent al territori, arriba a les dotze edicions i reunirà professionals del sector i estudiants de restauració i turisme.

Inscripcions

Tothom qui vulgui assistir a la Jornada s’ha d’inscriure prèviament a través del correu electrònic info@ghtbages.org

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet