El mètode Kids&Us celebra el seu 10è aniversari amb una gran festa al Teatre Kursaal de Manresa

maig 24, 2013 No Comments by

Una classe a Kids&Us Manresa

Kids&Us celebrarà el proper diumenge el seu 10è aniversari amb una festa que tindrà lloc durant tot el dia al teatre Kursaal de Manresa. Durant tot la jornada, hi haurà jocs, tallers i espectacles pensats per a què els nens de0 a14 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no ho són, passin una bona estona acompanyats de les seves famílies.

A les 7 de la tarda, el grup de teatre de l’escola Kids&Us, format per 14 actrius i 1 actor, representarà l’obra de teatre “Revenge of a wolf” (La venjança del llop), una versió adaptada del conte dels 3 porquets i el llop. Les entrades per veure l’obra, recomanada per a nens i nenes majors de 6 anys, poden recollir-se al centre Kids&Us de Manresa abans del divendres 24 o el mateix dia 26 al pati del Kursaal fins que s’esgotin les localitats. Aquestes tenen un cost simbòlic d’un euro que serà destinat a l’associació manresana per a la reeducació auditiva dels nens i nenes sords/es, ARANS.

El dia abans, dissabte 25, se celebrarà la convenció de l’empresa que reunirà a Manresa més de 300 franquiciats i directors de centres Kids&Us d’arreu d’Espanya i Europa.

1.200 alumnes a Manresa i més de 25.000 a Europa

Kids&Us va néixer l’any2003 ala ciutat de Manresa, on va obrir la primera escola d’anglès inicialment amb 36 alumnes. Avui, té prop de 1.200 alumnes a la ciutat i més de25.000 aEuropa. Natàlia Perarnau és l’ànima de l’empresa i creadora de la metodologia que s’imparteix a totes les seves escoles. El tret diferencial de Kids&Us és que aconsegueix que els nens adquireixin el llenguatge de manera natural, tal com ho fan amb la seva llengua materna. El mètode s’aplica en nadons a partir d’un any d’edat a partir de sessions d’immersió lingüística en què els nens entren en contacte amb el nou idioma mitjançant jocs, cançons i activitats molt dinàmiques.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet