Un projecte empresarial fet per alumnes del Lacetània, premiat en un concurs d’emprenedors de La Seu d’Urgell

maig 15, 2013 No Comments by

Estudiants premiats al concurs

Un projecte de negoci fet per alumnes de l’institut Lacetània de Manresa ha estat premiat al IV Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i l’Aran que s’ha celebrat recentment aLa Seud’Urgell i que per primera vegada s’obria a la participació de centres d’altres territoris. Queralt Pessarrodona, Víctor Stoica i Jordi Pons, alumnes del segon curs del cicle formatiu de grau superior de Projectes d’edificació, són els autors de “Compactdivik”, un projecte d’equips compactes mòbils d’energia amb biomassa mitjançant el reciclatge de contenidors. El treball ha rebut el premi ala MillorIdeade Negoci i participarà a la final del Concurs d’Emprenedors de Catalunya.

“Werk It, Plataforma d’Inserció Laboral”, de Denis López i Carlos Crisol, alumnes de segon del cicle formatiu de grau superior d’Administració de sistemes informàtics en la xarxa també ha estat seleccionat per participar a la fase final del Concurs d’Emprenedors de Catalunya. L’institut Lacetània va presentar un total de sis projectes al concurs, que en va rebre una trentena d’instituts de Barcelona, Terrassa, Manresa, Lleida i Tarragona, a més de les escoles de l’Alt Urgell. El concurs és una iniciativa de l’escola La Salle de La Seu d’Urgell i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet