Una setantena de participants ahir al Geolodia

maig 13, 2013 No Comments by

Gairebé una setantena de persones van participar ahir a la sortida Geolodia, organitzada pel Geoparc de la Catalunya Central amb l’objectiu d’acostar la geologia i l’ofici de geòleg a la societat. Durant el matí es va anar primer al Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona, on es va visitar la Minilla, la Vall Salina i la Bòfia Gran. Després el trajecte va continuar fins a Súria, amb el mirador del Pou IV i el mirador de Salipota. Durant la sortida es van observar els principals afloraments i estructures geològiques que defineixen la conca potàssica catalana.

La visita va ser preparada per membres del Consell Científic del Geoparc. Els Geolodies són unes sortides de camp, gratuïtes i guiades per geòlegs, que es celebren un cop a l’any, es realitzen en un entorn geològicament rellevant i volen donar valor al patrimoni geològic i miner. Enguany, l’organització a les comarques de Barcelona recau en el Geoparc de la Catalunya Central.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet