Intentem ser una mica “happys”

maig 10, 2013 No Comments by

MARC CODINA Des de fa uns mesos un grup de joves té un projecte entre mans que els il·lusiona. Han treballat de valent per fer realitat una nova xarxa social que permet compartir felicitat. Segurament n’heu sentit a parlar perquè se n’han fet ressò diferents mitjans de comunicació. Bhappy es pot descarregar gratuïtament a través dels mòbils Android i iPhone. La idea és simple, però no per això menys interessant. Els usuaris poden compartir uns minuts de felicitat amb els seus contactes i establir noves relacions a través de temes que els aporten benestar. L’aplicació té un funcionament que recorda en alguns detalls Twitter i Instagram i es preveuen noves millores properament.

Compartir moments de felicitat ens acosta als nostres amics i pot servir també per agrair a una persona especial un gest, una actitud, un favor o un moment concret. En un context en què ens bombardegen amb males notícies i sembla que mai ens en sortirem necessitem valorar i agrair els petits detalls ni que sigui al món virtual. L’app ofereix alguna curiositat com, per exemple, un comptador de felicitat global en què ja s’han acumulat més de 335 dies entre les prop de 2.500 descarregues fetes fins al moment. Per fer créixer els números ja sabeu què toca: compartir felicitat!

Si en voleu conèixer una mica més us deixem els enllaços de l’aplicació a Twitter i Facebook. Proveu de ser una mica “happys”, val la pena.

L’aplicació incorpora un comptador de felicitat

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet