La Fundació Rosa Oriol i la Fundació Althaia treballen plegades per oferir una millor atenció a les persones més desafavorides

maig 07, 2013 No Comments by

Aquest dimarts, 7 de maig, Rosa Tous, presidenta de la Fundació Rosa Oriol, i Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia, han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu la millora de l’atenció a les persones amb menys recursos i amb més risc d’exclusió social. L’acte ha tingut lloc a les noves instal·lacions de l’edifici Mosaic de Manresa.

Concretament, els acords defineixen els circuits i les característiques de derivació dels usuaris de la Divisió de Salut Mental d’Althaia al Banc dels Aliments, gestionat per la Fundació Rosa Oriol. El conveni també contempla la formació que ofereix la xarxa assistencial universitària de Manresa als voluntaris de la Fundació Rosa Oriol en matèria de salut mental i addiccions. L’objectiu és que professionals i voluntaris comparteixin el mateix criteri clínic, mantenint una coherència assistencial.

Per altra part, el conveni signat aquest migdia també concreta un acord per determinar la col·laboració i implicació d’Althaia en la implementació i elaboració del pla funcional d’un futur alberg per persones amb risc d’exclusió social. Aquest és un dels projectes en que la Fundació Rosa Oriol està abocant els esforços actualment per tal de donar cabuda a una quinzena de persones sense sostre.

La signatura del conveni s’ha fet aquest matí

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet