Menjar i Beure a Manresa convoca la 7ena edició del Concurs de Narrativa Gastronòmica

maig 06, 2013 No Comments by

La campanya Menjar i Beure a Manresa ha convocat la 7ena edició del Concurs de Narrativa Gastronòmica, que premiarà el millor relat curt que giri a l’entorn de l’alimentació, la gastronomia o la restauració. Aquesta és la principal condició que han de reunir els textos que hi vulguin participar, que, a més, han de ser inèdits i no poden superar les 500 paraules. El termini per presentar-s’hi ja és obert i s’acabarà el proper 31 de maig. Els textos s’han d’enviar a comunicacio@menjaribeure.net o bé entregar-se en suport paper als restaurants Passeig o Maïami.

El guanyador es coneixerà el dia 6 de juny i serà premiat amb una estada de cap de setmana per a dues persones i un àpat al restaurant Passeig. El jurat podrà decidir atorgar fins a 3 accèssits si ho creu oportú. El Concurs de Narrativa Gastronòmica ja s’ha convertit en un clàssic a Manresa en les dates que van des de Sant Jordi fins a l’inici de la campanya d’estiu. La qualitat dels textos se supera any rere any i posa de manifest la gran afició que hi ha a l’escriptura a la comarca del Bages. El concurs compta amb el suport d’Omnium Bages.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet