Kids&Us obrirà 40 nous centres aquest any i ampliarà la seva presència internacional

abr. 19, 2013 No Comments by

La manresana Kids&Us school of english continua el seu procés d’expansió tant a nivell nacional com internacional i preveu obrir 40 nous centres i la creació de 200 nous llocs de treball aquest 2013. L’empresa intensificarà la presència internacional del seu innovador mètode per a l’aprenentatge de l’anglès, amb quatre noves escoles a la ciutat de Roma i una a Lió. El centre de Lió serà el segon centre Kids&Us de França, després del que hi ha a París. A Itàlia, Kids&Us ja és present a les ciutats de Roma, Milà, Ascoli Piceno i Lecce. Des de l’any passat, Kids&Us també compta amb un centre a Brusel·les i preveu continuar el procés d’expansió en aquest país.

Els nous centres s’obriran en règim de franquícia i s’afegiran als 104 que Kids&Us té repartits arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, Bèlgica, França i Itàlia. A Catalunya, l’empresa compta amb 56 escoles i n’obrirà 12 de noves aquest any. En l’àmbit espanyol, Kids&Us té una forta presència ala Comunitatde Madrid, amb 16 centres, als que s’afegiran 7 més a l’inici del curs vinent. Actualment, més de 25.000 nens i nenes aprenen anglès amb Kids&Us.

Aprendre l’anglès de forma natural

Kids&Us ha desenvolupat un mètode exclusiu i innovador per a l’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes d’entre 1 i 18 anys basat en un model d’immersió lingüística que aconsegueix que els infants adquireixin el llenguatge com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, l’emprenedora i filòloga de professió Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l’experiència amb els seus propis fills. El mètode va començar a impartir-se a l’escola que Perarnau tenia a la ciutat de Manresa i, després de comprovar-ne els bons resultats, va començar la seva expansió per Catalunya. A data d’avui, hi ha més de 550 persones vinculades professionalment a temps complet o parcial amb Kids&Us.

Actualment, des de la seu central, es desenvolupen tots els materials pedagògics que s’utilitzen a la seva xarxa de centres. El fet diferencial de la metodologia Kids&Us és que facilita que els nens i nenes adquireixin el llenguatge de manera natural, exposant-se al nou idioma a partir de situacions quotidianes, jocs i cançons adequats a la seva edat. Tot això, reforçat per un CD que els nens han d’escoltar a casa, fa que en poques sessions siguin capaços d’interactuar amb l’anglès com a llengua vehicular. De fet, un estudi realitzat perla Universitatde Barcelona l’abril del 2012 conclou que el mètode Kids&Us és més efectiu que el mètode d’aprenentatge de l’anglès tradicional. Segons aquest treball, els nens que han après a Kids&Us destaquen en vocabulari, gramàtica, pronunciació, comprensió oral, escrita i expressió oral davant de la resta.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet