Ens n’anem a la muntanya?

abr. 19, 2013 No Comments by

NEUS ARTIGAS

Ara diuen que qui fa escarni és un nazi i que qui vota el PP s’estima més morir de gana que deixar de pagar una hipoteca. Mentrestant, els anomenats “manos limpias” –que em dóna la sensació que haurien de tornar a passar pel safareig a rentar-se-les- denuncien Ada Colau. I les teleescombraries estatals centren la seva atenció en un desmai ben calculat de la Pantoja. Un deute públic i un atur imparables. Uns dirigents més aferrats a la poltrona que a la realitat. Una campanya descarada contra Catalunya i les seves aspiracions. Ah! I de l’exili professional per necessitat ara alguns en diuen “mobilitat externa”, que sembla que s’empassa millor… I, mentrestant, la confiança en caiguda lliure…

Davant aquest escenari d’actituds i declaracions grotesques i aquesta falta de sentit comú, ens assalta a vegades la temptació de recuperar un tros d’hort perdut a la muntanya i posar-nos a plantar enciams, criar quatre ovelles i aprendre a fer formatge. Que ens ensenyin a sargir mitjons, a fer melmelada de móres, a apedaçar les sabates i a fer perdurar la vida d’un vehicle més enllà dels límits imaginables… En resum, un retorn a l’austeritat, a un estil més sostenible, a un món de relacions humanes més properes i menys paraules ostentoses.

I, sinó, demaneu-li al Sergi Pàmies i al Toni Clapés que l’altre dia van arribar a la conclusió que tanta cagarel·la amb l’emprenedoria és només una manera moderna de parlar dels autònoms. Ho podríem discutir molt, però us asseguro que em van fer riure de valent! I això, avui en dia, és impagable!

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet