La conferència al Montepio sobre les preferents aixeca molt d’interès

abr. 18, 2013 No Comments by

La conferència que va pronunciar ahir al vespre l’advocada Isabel Comellaal Montepio de Conductors davant d’una cinquantena de persones va permetre constatar les diferents possibilitats que tenen les persones afectades per les preferents de recuperar tots els diners invertits o almenys bona part. Comella, que pertany, a Feliu Consultors, va donar un alè d’esperança a aquelles persones, normalment d’edat avançada i que històricament s’han caracteritzat per estalviar a través de dipòsits. Aquest perfil és el que, en els darrers mesos, ha aconseguit més sentències favorables als tribunals. Comella també va explicar altres opcions que tenen els estalviadors, ja segui a través de l’arbitratge o acceptant l’oferta que directament pugui fer l’entitat bancària.

Les preguntes que van fer els assistents van servir per constatar l’alta sensibilitat social i dels propis jutges davant de temes de tan impacte social com són les preferents o la dació en pagament.

Qualsevol inquietudal voltant deproductes bancaris es pot formular a través de les pròpies oficines del Montepio de Conductors que té fixat un acord amb Feliu Consultors.

Aquesta conferència va ser la segona d’un cicle de quatre que ha programat el Montepio per apropar a la ciutadania temes d’inteès. Per a la setmana vinent, el dimecres, dia 24, s’ha programat  la xerrada “Conductes de risc i societat en crisi”, a càrrec del Dr.Pere Bonet, psiquiatre, Es reflexionarà sobre els efectes de la crisi actual en el comportament al volant.  El Dr. Bonet, és metge especialista en Psiquiatria i Director de Salut Mental d’Althaia. També és president  del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut i de la delegació comarcal del Bages del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet