Editen un conte infantil que ajuda a treballar la igualtat de gèneres amb els infants

abr. 15, 2013 No Comments by

En el marc del programa “Ens posem les ulleres de la igualtat”, que inclou diverses accions en les escoles bressol per impulsar nous patrons i models de relació entre gèneres, el Consell Comarcal del Bages ha editat el conte “Al país de les marietes… Arriba el circ!”, de les autores Maria Navarrete i Cristina Villa. Es tracta d’un conte per a nens i nenes petits, de 0 a 6 anys, amb il·lustracions molt vistoses i poc text, en què es presenten diverses situacions que els dos sexes afronten d’igual manera, sense distinció.

El mateix conte porta algunes indicacions per a mestres i famílies que vulguin explicar-lo als menuts ja que els conte permet explicar-lo de moltes maneres diferents, depenent  d’on posem la nostra atenció.

El dijous 18 d’abril, a les 6 de la tarda, a la Fundació Universitària del Bages, es donarà a conèixer el conte entre el col·lectiu docent, estudiants i professionals, perquè el puguin utilitzar com una eina per educar en igualtat d’oportunitats. I el dissabte 20 d’abril, a les 12 del migdia, a la llibreria Abacus de Manresa s’explicarà el conte a nens i nenes, i també es donaran pautes a les famílies. En total, se n’han imprès 700 exemplars i es podrà comprar en llibreries del Bages, a 8 euros.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet