La tercera desfilada “El Racó de la Moda” mobilitza el comerç de Sant Vicenç de Castellet aquest diumenge

abr. 12, 2013 No Comments by

El comerç de Sant Vicenç de Castellet es mobilitzarà aquest diumenge a la tarda en un esdeveniment esperat i que aixeca molta expectació. La tercera edició de la desfilada “El Racó de la Moda” torna a la sala polivalent de Cal Soler en un acte en què es podran veure les darreres propostes de moda de la nova temporada de primavera-estiu. L’esdeveniment, organitzat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la UBIC, compta amb la col·laboració de les creadores de l’acte Marina Barranco i Judith Martínez. La desfilada, que començarà a les 6 de la tarda, té la participació de diferents establiments i persones a títol individual que s’encarreguen de l’escenografia, el maquillatge, la perruqueria, la decoració i tota la resta de detalls necessaris. També hi haurà música en directe, regals, espectacles i servei de bar per al públic.

Entrades anticipades

Les entrades anticipades es poden adquirir a un preu de 4 euros als establiments Montse Interiors, Boboli, M’agrada, Faschina, El Racó de les Flors, Anara, Milan Calçats, Novetats Guardi i Calçats Peus. La desfilada, que l’any passat va reunir més de 300 persones, compta amb la col·laboració de Marga Llobet i Laura Prieto en les tasques d’escenografia i de l’establiment Depilacions LOWCOST en les feines de maquillatge.

Imatge del cartell del “Racó de la Moda”

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet