Small is beautiful

abr. 04, 2013 No Comments by

Fa uns anys un dels alcaldes il·lustrats d’aquestes comarques interiors començava un discurs inaugural davant d’un conseller de la Generalitat amb aquesta frase: “small is beautiful”. És cert, el seu poble era i és petit, però és bonic, té un encant innegable i bona part d’aquesta màgia li ve donada pel seu tamany i la seva història.

Nosaltres, els que des de fa anys estem abocats al món de la comunicació, també hem fet d’aquesta dita anglosaxona una bandera. Moltes de les informacions que s’emeten des de CatPress no poden competir, per tamany, amb les que generen les grans institucions metropolitanes o grans empreses del país.  Sovint són notícies o fets que podríem considerar relativament petits, però que tenen el seu encant.  Són notícies que assoleixen presència als mitjans de comunicació, sovint els més rellevants del país, per la seva singularitat i per la seva capacitat d’atracció.

 

 

 

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet