Firantic tindrà una zona específica per a la venda de vehicles clàssics d’abans de l’any 1975

abr. 04, 2013 No Comments by

Els cotxes clàssics tindran un protagonisme especial a la mostra Firantic que enguany arriba a la seva 24ena edició i que se celebrarà, per primera vegada, al Palau Firal de Manresa els dies 3, 4 i 5 de maig. La comissió organitzadora i el Clàssic Motor Club del Bages, entitat referent del sector, preveuen que es posin a la venda fins a 30 vehicles –cotxes i motos- que s’hagin comercialitzat abans de l’any 1975, que es trobin en un bon estat i que siguin susceptibles de circular per les carreteres.

Per altra banda, també vinculat amb Firantic, s’ha programat pel diumenge 5 de maig una passejada  de cotxes per Manresa i comarca amb sortida i arribada al Palau Firal.  Els vehicles han de ser anteriors al 1940 i, una vegada s’hagi acabat la ruta romandran exposats per espai de quatre hores al mateix recinte firal amb l’objectiu que esdevinguin un atractiu més per als visitants de Firantic.

Firantic tornarà a ser una realitat a partir de l’acord que van arribar els ajuntaments de Manresa i el de Sant Fruitós, municipi que tradicionalment havia organitzat el certamen. L’organització és de Fira de Manresa i un grup de persones relacionades amb el món de les antiguitats que ja havien tingut relació amb aquesta fira.

Firantic estarà obert els tres dies entre 11 del matí i 8 del vespre i és previst que hi hagi més d’una trentena d’expositors, a banda dels vehicles antics.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet