L’ICS posa en funcionament un nou programa per fer costat a les persones que tenen cura de malalts

març 28, 2013 No Comments by

Sessió inaugural del curs

L’Institut Català dela Salut, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, ha començat un programa d’activitats destinat específicament a les persones que tenen cura de malalts i que rep el nom genèric de “I, a tu, qui et cuida?”.  La iniciativa, que s’allargarà fins al proper mes de novembre, vol assessorar i fer costat a aquelles persones que cuiden malalts, sovint crònics. Ara, amb aquest programa, els cuidadors també podran compartir experiències i millorar la seva salut.

Des de fa temps l’Institut Català dela Salut està posant en marxa diferents iniciatives tendents a donar un protagonisme actiu tant als usuaris com, en aquest cas, als seus familiars. En aquesta ocasió, participaran al projecte una vintena de cuidadors de Manresa.

Les sessions, que es faran tots els dijous fins al 7 de novembre, les conduiran professionals del PADES/UACC, com a equip específic de suport per a la millora del malalt crònic a les comarques Bages i Berguedà.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet