Alumnes d’un curs del Centre de Formació Pràctica mecanitzen cotxes en miniatura per posar en pràctica els seus coneixements

març 28, 2013 No Comments by

Els cotxes que han mecanitzat els alumnes del curs

Una trentena d’alumnes del curs de preparador programador de màquina eina amb CNC han posat en pràctica els coneixements apresos en l’apartat de màquina eina convencional i han construït diferents cotxes en miniatura dels quals ells mateixos han mecanitzat totes les peces. El projecte l’han desenvolupat a les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica i l’institut Lacetània de Manresa. El curs que segueixen, de 1.140 hores de formació, els donarà dret a obtenir un certificat de professionalitat de nivell 3, que és convalidable per crèdits d’un cicle formatiu de grau superior. D’aquesta manera, s’afavoreix la formació contínua dels professionals amb un reconeixement unificat de la formació rebuda.

El curs va començar a finals de desembre i s’allargarà fins el proper mes de juliol. A partir del mes de maig, els estudiants faran pràctiques de perfeccionament professional en empreses.  L’objectiu d’aquest programa, que és totalment subvencionat, és afavorir la inserció laboral dels alumnes a les empreses. Per aquest motiu, s’adreça principalment a persones a l’atur, tot i que també poden fer-lo professionals en actiu que vulguin millorar la seva categoria professional.

Nou curs ocupacional

El Centre de Formació Pràctica començarà a principis de maig un nou curs de formació ocupacional. Es tracta d’un curs de Documentació tècnica per a productes, CAD-CAM Mastercam, de 180 hores, per al qual ja poden fer-se les inscripcions.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet