Good news

març 26, 2013 No Comments by

NEUS ARTIGAS

Per desgràcia, allò de “no news, good news”  és més vigent que mai en un moment en què estem saturats de males notícies que ens arriben en forma de bombardeig constant des de gairebé tots els mitjans de comunicació. N’hi ha uns quants –i m’hi compto- que fa temps que fem l’exercici de reduir al mínim l’exposició als informatius, com si es tractés d’una fuita radioactiva altament perjudicial per a la salut. La crisi no és només econòmica, és també una crisi d’angoixa, recels i temors provocada, en part, per  la tècnica de la gota malaia:  una mala notícia rere una altra fins que han calat tan fons que ja no sabem mirar-nos res en positiu…

No dic pas que s’hagin d’amagar o tergiversar les informacions negatives. Però dic que fa temps que va quedar decidit cap a on decantaríem la balança sense tenir en compte que l’altre plat també el podríem omplir si tinguéssim els ulls, i sobretot la ment, més oberts.

A CatPress, comunicar és la nostra passió i fer-ho sobre històries boniques, un regal. Aquests últims dies hem pogut explicar al món, per exemple, que s’ha creat una xarxa social per regalar minuts de felicitat a aquelles persones que ens fan sentir bé; o que els Nens Cantors de Viena seran al Bages, amb un concert excepcional per a una causa benèfica; o que s’organitza el primer curs de llengua de signes catalana on-line. Petits granets de sorra que van omplint el plat de les notícies en positiu. Aquelles que no fa mandra llegir. Així, algun dia potser podrem estrenar el  “news, good news”.

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet