Cuida’t es consolida com la fira de referència a la Catalunya Central en teràpies naturals i alternatives

març 17, 2013 No Comments by

L’interès per les teràpies naturals i alternatives ha portat aquest cap de setmana més de 8.000 persones fins al Palau Firal de Manresa. La fira Cuida’t ha revalidat el seu poder de convocatoria i ha assolit una xifra de visitants molt similar a la de l’edició anterior. En la jornada d’avui diumenge, el certamen ha estat molt concorregut, especialment a partir de primera hora de la tarda. Persones de totes les edats i famílies senceres s’han apropat fins al Palau Firal per conèixer de prop la setantena d’expositors que hi oferien els seus serveis. Alimentació ecològica, cosmètica natural, massatges de tot tipus i teràpies d’allò més diverses han trobat en Cuida’t l’aparador per donar-se a conèixer entre el públic.

El públic de Cuida’t s’ha mostrat molt interessat per les propostes exposades, fet que s’ha constatat en una alta participació en totes activitats paral·leles, tallers, demostracions, cursos i xerrades. L’acte de cloenda de la fira, a càrrec del gran mestre internacional de Rainbow Reiki, l’alemany Mark Hosak, ha omplert la sala d’actes del Palau Firal. En la jornada d’ahir dissabte es va detectar la presencia de molts professionals del sector entre els visitants de la fira.

L’organització de la fira valora molt positivament aquesta tercera edició de Cuida’t, que s’ha consolidat com la fira de referencia ala Catalunya Central en teràpies naturals i alternatives. La varietat de les propostes exposades, l’augment de la participació del públic en les activitats paral·leles i l’increment de visitants professionals han estat alguns dels factors més valorats de l’edició d’enguany.

Imatge de l’edició d’enguany del certamen

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet