Rural Meeting detecta que creix l’interès de parelles britàniques per casar-se en espais rurals de Catalunya

març 08, 2013 No Comments by

Rural Meeting, l’associació que agrupa establiments rurals d’arreu Catalunya amb espais per a celebracions familiars i també reunions de negocis, ha detectat un increment de l’interès de particulars i d’operadors britànics per convertir les masies catalanes en l’escenari de casaments de categoria. El perfil dels clients és el de parelles amb un alt nivell adquisitiu que escullen cases atractives, amb tot tipus de serveis on organitzar-hi cerimònies molt exclusives.

Catalunya se situa aixíal nivell deles principals destinacions que escullen els britànics per a les seves celebracions. Entre els països amb més demanda hi ha Xipre, Grècia, Portugal i Itàlia. Les reserves inclouen, a banda de l’allotjament, serveis de restauració o cattering, suport turístic, etc.

Segons dades oficials de l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) el creixement de pernoctacions acumulat de turisme estranger a les cases de turisme rural durant el darrer any va ser d’un 18,1%, la qual cosa posa de manifest la tendència a l’alça d’aquest perfil de visitants.

Des de 2010

Rural Meeting, que va començar a caminar a Catalunya el mes de juny de l’any 2010 per iniciativa d’un grup de set empresaris de turisme rural, té prop de quaranta establiments adherits i es prepara per ampliar el seu àmbit d’actuació a tot l’estat espanyol. Cases i petits hotels rurals de diferents comunitats han demanat poder-se incorporar a aquesta entitat que ha constatat que a cada establiment, de mitjana, s’hi acaben fent entre 15 i 20 esdeveniments l’any relacionats amb celebracions familiars o  reunions d’empreses.

Aquest tipus d’esdeveniments suposen una facturació anual afegida d’un 20%. Els espais que s’ofereixen des de Rural Meeting es caracteritzen pel seu entorn natural, tranquil i acollidor.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet