La fira Cuida’t programa un taller per recuperar l’ús de les plantes medicinals en l’àmbit domèstic

març 08, 2013 No Comments by

Imatge d’un dels tallers de plantes medicinals

La fira Cuida’t, dedicada a les teràpies naturals, donarà protagonisme a les plantes medicinals el cap de setmana del 16 i 17 de març al Palau Firal de Manresa. El certamen oferirà una quarantena de tallers al públic entre els quals destaca una sessió que porta per títol “Feu-vos el vostre remei natural amb plantes medicinals”. El taller anirà a càrrec de l’experta en medicina natural Violant Cunill que pretén recuperar la cultura de les herbes en l’àmbit domèstic després que el seu ús hagi caigut en l’oblit els darrers anys.

Sessió pràctica

Violant Cunill farà una introducció per ajudar tots els assistents a reconèixer aquelles plantes que tenim més a mà. “La farigola, el romaní, l’espígol o la calèndula són fàcils de reconèixer i estan a l’abast de tothom”, explica Cunill. Afegeix que “l’ús de les plantes medicinals s’ha anat perdent amb el temps perquè és molt més fàcil prendre’s una pastilla El seu ús, estès anys enrere, requereix una mica més de temps i paciència”. Al final del taller tothom qui ho vulgui es podrà fer un preparat pel remei que necessiti amb les plantes medicinals a partir de tres elements que seran oli, alcohol i sucre.

 

Inscripció obligatòria

La sessió es programarà a l’Espai Tallers del Palau Firal el dissabte i diumenge de fira a les 5 de la tarda. La inscripció prèvia, amb un cost de 5 euros, és obligatòria i es pot fer a través del telèfon 93 877 61 13 o bé al correu electrònic fira@firamanresa.com

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet