El Consell Comarcal celebra el 8 de març amb una sessió divulgativa on les dones coneixen millor el seu propi cos

març 08, 2013 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages ha celebrat la jornada del 8 de març amb una sessió adreçada a les tècniques i polítiques que treballen o bé tenen representació a la institució. La jornada, que s’ha programat aquest migdia, ha tingut un caràcter divulgatiu i ha permès a les dones participants conèixer-se millor i saber aprofitar els seus cicles menstruals per desenvolupar les seves capacitats i treure’n profit. La sessió ha anat a càrrec de la tècnica de l’àrea de la Dona del Consell Comarcal del Bages, Ester Arcos. Enguany, la campanya al voltant del Dia internacional de la dona porta per títol “Les dones que tu ets”.

 

Activitats fins al maig

L’àrea de la Dona del Consell Comarcal del Bages ha repartit cartells de la campanya als ajuntaments de la comarca per aconseguir la participació del màxim nombre de municipis possibles. El proper acte serà el 27 d’abril, coincidint amb la Trobada Comarcal de Dones, que es farà a Sant Vicenç de Castellet. El programa es clourà amb un acte final el 28 de maig, que coincidirà amb el Dia de l’acció per la salut de les dones.

Imatge de la jornada d’aquest migdia
CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet