La fira Cuida’t fa el ple i ja té més de setanta expositors confirmats

març 05, 2013 No Comments by

La fira Cuida’t arriba a la seva tercera edició revalidant l’èxit i omplint tot l’espai disponible. Es preveia acollir uns setanta expositors i a hores d’ara -a gairebé dues setmanes de la fira- ja s’ha aconseguit aquest objectiu. Tots els expositors de Cuida’t estan relacionats amb les teràpies naturals, el benestar i la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones, tant a nivell físic com emocional. I una de les principals novetats d’aquest any és que s’ha augmentat l’oferta de tallers pràctics tant dissabte com diumenge. Recordem que Cuida’t es farà al Palau Firal de Manresa els dies 16 i 17 de març.

Ponents de renom

Com ja es va anunciar, el conegut activista Arcadi Oliveras farà la conferència inaugural dissabte a les 11 del matí. La cloenda, diumenge a les 7 de la tarda, anirà a càrrec de l’alemany Mark Hosak, gran mestre internacional 3r dan de Rainbow Reiki. Però per la fira hi passaran també altres experts de renom internacional, com el francès Jean-Louis Fargier, un dels creadors del sistema de biomúsica 6×1, per equilibrar cos i ment.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet