Compact Habit posa l’ull en el mercat francès en el seu procés d’internacionalització

març 05, 2013 No Comments by

La cardonina Compact Habit serà present del 20 al 22 de març a la fira Batimed, que se celebrarà a Marsella, i que és el saló de referència en l’àmbit de la construcció, l’obra pública i les energies renovables a França. Amb 10.000 metres quadrats d’exposició i 11.000 visitants professionals, Batimed és l’aparador ideal perquè l’estand de Compact Habit pugui mostrar el sistema eMii (edificació Modular integral industrialitzada), creat i patentat per l’empresa i que permet la construcció de qualsevol edifici que pugui ser projectat a partir d’una unitat repetible. Els mòduls surten totalment acabats i equipats de fàbrica i s’apilen directament al solar de destí. La participació al Saló Batimed té un significat especial en un moment en què Compact Habit està obrint mercat a França i ja té encarregat un primer projecte a Pau.

Presència a Canes

D’altra banda, Compact Habit serà una de les firmes que representarà Catalunya a la fira MIPIM (Mercat Internacional de Professionals Immobiliaris) de Canes, del 12 al 15 de març. En aquest cas, compartirà amb altres empreses l’espai Barcelona-Catalonia, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona que pretén posicionar Catalunya com a hub de la innovació per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics en el sector immobiliari.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet