Els escolars aprenen els beneficis de la biomassa i la gestió forestal

febr. 27, 2013 No Comments by

En el marc de la convocatòria d’ajuts de la Diputació de Barcelona per a serveis i activitats en matèria de medi ambient, la Federació de les Agrupacions de Defensa Forestal del Bages (ADF), en col·laboració amb el Consell Comarcal del Bages, han iniciat unes xerrades a les escoles de primària de la comarca on hi ha instal·lades calderes de biomassa, ja sigui en la mateixa escola o bé en un algun equipament municipal.

La iniciativa pretén conscienciar els nens i nenes en matèries que tenen relació amb els beneficis de la biomassa i la importància de la gestió forestal per minimitzar els efectes dels incendis forestals a l’estiu. La intenció és que la xerrada sigui molt participativa,  es complementa amb activitats i es finalitza amb la visita a la caldera de biomassa  perquè els alumnes reforcin els coneixements.

Els membres de la Federació d’ADF han començat aquesta setmana les sessions de difusió als centres de la comarca, que es van iniciar dimarts a l’escola de Calders. En total s’adrecen a més de 300 alumnes de primària de les escoles de Calders, Avinyó, Castellfollit del Boix, Artés i Sant Joan de Vilatorrada.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet