Dos alumnes de l’institut Lacetània obtenen medalla de plata a les Olimpíades de Formació Professional celebrades a Madrid

febr. 22, 2013 No Comments by

Un moment de la competició

Abel Cervantes i Aaron Gustà, estudiants del cicle formatiu de grau superior de Sistemes de Regulació i Control Automàtic de l’institut Lacetània de Manresa, han obtingut medalla de plata a les Olimpíades de Formació Professional que s’han celebrat recentment a Madrid, en la categoria de Mecatrònica. El juny passat, tots dos van guanyar la competició a nivell català, el CatSkills, per la qual cosa representaven a Catalunya en la prova estatal.

Les Olimpíades d’FP se celebren cada dos anys i les organitza el ministeri d’Educació. Hi participen estudiants d’entre 16 i 22 anys, que han de superar diverses proves per demostrar les seves habilitats en cadascuna de les categories per les que concursen. En aquesta edició, els alumnes catalans han obtingut els millors resultats de la història en aquesta competició, convertint Catalunya en la comunitat amb més medalles. En total, han estat 5 medalles d’or, 11 de plata i 4 de bronze per a estudiants catalans.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet