El Montepio de Conductors promou l’acapte de sang de dissabte en el marc de les festes de La Llum

febr. 20, 2013 No Comments by

El Montepio de Conductors col·labora en l’organització de l’acapte de sang d’aquest dissabte que es farà a la plaça Sant Domènec coincidint amb el cap de setmana de la Fira de l’Aixada i de les festes de la Llum. L’entitat dóna suport al Banc de Sang i Teixits de Manresa per quart any consecutiu en aquesta iniciativa de caràcter solidari. La unitat mòbil s’instal·larà a la plaça Sant Domènec i estarà oberta de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre a totes les persones d’entre 18 i 65 anys que pesin més de 50 quilos.

Un gest solidari

El Banc de Sang i Teixits va tancar el 2012 amb  275.000 donacions de més de 203.000 donants a tot Catalunya. Es calcula que cada tres segons alguna persona necessita sang a Catalunya. La donació és un gest de civisme i de responsabilitat vers el conjunt de la societat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet